Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Lelystad

  Hulp bij dingen ophangen

  Lelystad

  Een oudere mevrouw zoekt iemand die voor haar 1 lamp en 2 plankjes kan ophangen in haar slaapkamer. De lamp en de plankjes zijn al aanwezig. Mevr heeft geen sociale contacten en geen financiele middelen. Er is geen gereedschap aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Lelystad

  Hulp bij boodschappen

  Lelystad

  Een oudere dame zoekt iemand die voor haar kleine weekboodschappen kan doen. Haar man ligt al maanden in het ziekenhuis en fysiek lukt het niet om haar boodschappen te halen. Het zal gaan om kleine potjes groente, fruit enz.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Lelystad

  Hulp bij schoonmaken

  Lelystad

  Een alleenstaande moeder met 2 jonge kinderen heeft recent een maagoperatie gehad en ze heeft 6 weken rust nodig om te herstellen. Ze zoekt iemand die haar kan helpen bij het noodzakelijke huishouden (beneden stofuigen/dweilen en het sanitair). Er zijn schoonmaakmiddelen en emmers aanwezig. Mevrouw heeft al een WMO aangevraagd bij de gemeente maar door de drukte is er helaas een wachttijd van 6 weken!Mevr. heeft geen sociaal netwerk en ze heeft ook geen financiele draagkracht om particuliere hulp in te schakelen.            
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Lelystad

  Vervoer naar ziekenhuis/arts/tandarts

  Lelystad

  Mevrouw zoekt iemand die haar 1x in de 2 weken kan bezoeken en haar kan begeleiden naar ziekenhuis/tandarts enz.Mevrouw kan niet goed lopen vanwege haar heup die een stuk korter dan haar andere heup. Het lopen gaat bijna niet meer. Rolstoel is aanwezig Ze heeft geen familie en vrienden in de buurt wonen.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer